Livrare prin Chișinău

Efectuăm livrare gratuită prin Chișinău, zilnic între orele 10:00 – 20:00*. În unele cazuri termenul de livrare poate fi prelungit. Informația actuală privind termenul de livrare poate fi găsită în fișa produsului (Produsul selectat), unde va fi indicată data livrării în funcție de metoda de livrare selectată.

Managerul nostru va coordona cu dvs ora aproximativă de livrare în funcție de disponibilitatea curierului. Dacă aveți nevoie de livrare la oră fixă – contactați managerul nostru – și noi vom efectua livrarea în timpul dorit.

*Livrarea pentru comenzile plasate pe site-ul nostru și procesate până la 18:00 se efectuează în aceeași zi. Excepție – zile de sărbătoare (termenul de livrare se negociază individual).

Livrare prin Moldova

Livrarea prin Moldova se efectuează gratuit. Timpul livrării depinde de ora comenzii. Termenul mediu de livrare este 1-2 zile.

Comenzile plasate pe site și procesate până la orele 12:00 sunt expediate în aceeași zi. Comenzile procesate după orele 12:00 sunt expediate în ziua următoare (lucrătoare). Pentri comenzile procesate sâmbăta după masă – cea mai apropiată zi de livrare este marți.

Informația actuală privind termenul de livrare poate fi găsită în fișa produsului (Produsul selectat) sau pe pagina coșului de cumparături – la selectarea metodei de livrare va fi afișată informația actuală privind termenul de livrare..

Livrare și credit

Doriți să procurați ceasuri și accesorii în credit și cu livrare în Chișinău sau prin Moldova? Este simplu! Oferim livrare prin toată Moldova cu posibilitatea de plată în credit. Livrarăm gratis.

Pentru a primi produsul dorit – este nevoie doar să plasați comanda pe site-ul nostru și să indicați orașul. Managerul nostru va perfecta contractul, curierul va efectua livrarea, iar actele le veți semna la livrare. Fără prima rată și plată pentru livrare.

O soluție perfectă pentru cei care iși doresc un cadou original pentru sine sau cei dragi și nu este nevoie să plece la Chișinău în căutarea cadoului perfect.

Plata

Oferim următoarele metode de plată::
1. Numerar la livrare.
2. Plata cu card la livrare.
3. Plata cu card online pe site*.
4. În credit pentru 6/12 sau 18 luni.
5. Transfer bancar (pentru persoane juridice).

*Toate plățile sunt procesate de către banca-comerciant. Datele dvs sunt în siguranță maximă. Toate site-urile cu opțiunea de plată online dețin certificat de tip SSL – https, care garanteză siguranța datelor dvs.

Contacte

Oficiul de vânzări: +373 79 180 180
info@chasov.md

Luni-Sâmbătă de la 9:00 până la 19:00
Duminică — zi liberă

Actualizare coşul ...
Your cart is currently empty.