Plata în rate pe 4, 6, 10 luni.

În 2013 compania CHASOV.MD prima a lansat opţiunea de plată în rate fără avans, comision şi careva plăţi ascunse. Pe parcurs de 7 ani de activitate a companiei au fost efectuate multiple cumpărături cu plată în rate, fiecare al treilea client se întoarce pentru a procura al doilea sau chiar mai multe ceasuri în rate. Pentru a beneficia de opţiunea plăţii în rate este nevoie doar de buletinul cetăţeanului Republicii Moldova. Procesarea cererii până la 30 minute. Toate produsele disponibile pentru plată în rate sunt marcate cu semnul 0%*

*Oferta de procurare în rate sub 0% nu este valabilă la procurarea produselor la reducere

Care sunt avantajele?

Nu achitaţi nici un avans. Preţul ceasului se distribuie egal pe 4, 6 sau 10 luni. Un avantaj semnificativ pentru clienţi este preţul clar. Compania noastră este agentul retail oficial pentru toate brandurile prezentate în magazin şi pe site şi preţul produselor corespunde celor de pe site-urile oficiale a brandurilor (RRP). Nu este nevoie să achitaţi suma întreagă deodată, o puteţi achita în rate fără a investi sume mari.

Cum aplicăm?

Pentru a procura ceasul în rate pe 4, 6 sau 10 luni puteţi vizita magazinul nostru pe adresa: Moldova, Chişinău, Puşkin 32 (CC Sun City), et. 1 lângă havuz. Este nevoie doar de buletin. Consultantul nostru va ajuta să perfectaţi cererea. Este posibilă şi aplicarea online direct pe site-ul nostru. Pe pagina produsului selectaţi opţiunea „Cumpără în rate”, apoi selectaţi perioada de împrumut şi introduceţi telefonul de contact şi numele. Sau plasaţi comanda, indicând datele de contact şi selectând metoda de plată pe pagina de plată. Actele pot fi trimise prin Viber : 079 180 180 sau prin e-mail: info@chasov.md.

3 paşi simpli pentru a obţine împrumutul cu dobânda 0%

1. Alegeţi pe site modelul de ceas preferat şi selectaţi opţiunea „Cumpără în rate”. Selectaţi perioada de plată şi indicaţi un număr de contact.

2. Aşteptaţi să fiţi apelat de către managerul nostru pentru mai multe detalii.

3. Semnaţi acordul de împrumut şi primiţi ceasul.

Credit

0 lei prima rată. 1,7% lunar. Termen de rambursare 6 / 12 / 18 luni. Acum puteţi procura ceasuri de mână de branduri notorii mult mai simplu. Suma împrumutului până la 50 000 lei. Pentru perfectarea creditului este nevoie doar de buletin. Puteţi aplica pentru credit online pe site-ul nostru, selectând opţiunea „Cumpără în credit” pe pagina produsului, indicând perioada de creditare şi un număr de contact. Instrucţiunile următoare le veţi primi prin SMS-notificare.

Contacte

Departamentul de vânzări: +373 79 180 180
info@chasov.md

Magazin
Orarul de lucru 9:00 – 21:00

Fără zi de odihna

Moldova, Chisinau, Puskin 32 (CC SUN CITY) 1 etaj (lângă Havuz)

Actualizare coşul ...
Your cart is currently empty.