Credit

0 lei prima rată. 1,7% lunar. Perioada de creditare 6 / 12 / 18 luni. Procurarea ceasurilor de mână de cele mai apreciate branduri acum a devenit şi mai simplă. Pentru perfectarea contractului de credit este nevoie doar de buletin. Cererea de credit poate fi depusă direct pe site, selectând opţiunea „Cumpără în credit” pe pagina produsului, indicând perioada de creditare şi un număr de contact. Instrucţiunile următoare le veţi primi prin notificare SMS.

Cum aplicăm?

Procurarea ceasului în credit pe o perioadă de 6/12 sau 18 luni o puteţi efectua online pe site-ul nostru. Actele necesare le trimiteţi prin Viber : 079 180 180 sau prin e-mail: info@chasov.md.

3 paşi simpli pentru obţinerea creditului:

1. Alegeţi modelul dorit de ceas pe site şi selectaţi opţiunea „Cumpără în credit”. Selectaţi perioada de creditare, indicaţi numele şi un număr de contact.

2. După ce veţi fi contactat de către managerul nostru pentru detalii.

3. Semnaţi contractul de credit şi primiţi ceasul.

Care sunt avantajele?

Nu este nevoie să achitaţi toată suma odată şi nu plătiţi prima rată. Prima plată pe credit o faceţi peste 30 de zile din data semnării contractului. Pentru comoditatea clienţilor este posibilă şi rambursarea anticipată.

De ce să achiţi toată suma odată, dacă o poţi achita treptat, fără a investi sume mari.

Contacte

Oficiul de vînzări: +373 79 180 180
info@chasov.md

Luni – sâmbătă  de la 9:00 până la 19:00
Duminica – zi de odihnă

Actualizare coşul ...
Your cart is currently empty.
WhatsApp Icon